Pakketten en prijzen

Ga aan de slag!

Most Popular

KonMari Full House & KonMari Kids

Vanaf € 1229,-
 1. Werk samen met een Gecertificeerde KonMari Consultant
 2. Nooit meer chaos in je huis zodat je meer tijd hebt om dingen te doen die je écht leuk vindt
 3. KonMari Kids | Give your children a life-experience you and them will benefit from for the rest of your lives.
Experience the life-changing magic of tidying up by tackling your entire home according to Marie Kondo’s method. In these in-house consultations we will simplify and organize all things in your home using the KonMari Method™: keeping only the things that bring joy to your life. Klik hier om meer te lezen over hoe Camila als gecertificeerde KonMari consultant dit met je aanpak.

Heb je een dierbare verloren?

Vanaf € 949,-
 • Camila gaat samen met jou en de spullen van je dierbare aan de slag zodat het zowel mentaal als fysiek een plek krijgt.
 • Sta niet alleen voor deze lastige opgave maar doe het samen met Camila, gecertificeerd coach & consultant.

Ben je van plan om te verhuizen?

Vanaf € 819,-
 • Camila kan jou helpen met je totale verhuizing of alleen in het voor / na traject.
 • Of je nou groter of kleiner gaat wonen, een nieuw huis geeft je de kans om een nieuwe start te maken.

Je kledingkast opruimen?

Vanaf € 729,-
 • Camila gaat met jou door al je kleding heen en creëert overzicht. Ze brengt systemen aan in jouw kast waardoor je nooit meer hoeft op te ruimen.
 • Na de sessie heb je het gevoel dat je jouw ideale kledingwinkel in stapt.

In verwachting van een kleine?

Vanaf € 299,-
 • Camila omarmt de nesteldrang van de aanstaande ouder(s) en gaat samen aan de slag om op een duurzame manier rust aan te brengen in de kinderkamer.
 • Dit pakket kan ook cadeau gegeven worden!

Te maken met een
burn-out?

Prijs op aanvraag
 • Ervaringsdeskundige Camila zal tijdens een langdurig coachingstraject op het tempo van de desbetreffende persoon aan de slag gaan om de huiselijke rust en mentale helderheid terug te brengen.
 • Op maat gemaakt uniek traject.

Kinderspeelgoed opruimen?

Vanaf € 399,-
 • Camila gaat op een speelse manier samen met het kind / de kinderen de uitdaging aan om speelgoed uit te kiezen en te doneren.
 • Zowel ouders als kind zullen zich lichter voelen na deze sessie.

Gaat je huis in de verkoop?

Vanaf € 1229,-
 • Camila gaat je huis organiseren en stijlen zodat je het met een zelfverzekerd gevoel in de markt kan zetten.
 • Verhoog de kans op een spoedige verkoop van je huis, door je spullen een nieuwe plek te geven.

Wil je minimalist worden?

Prijs op aanvraag
 • Camila stelt je op de proef, zij daagt je uit om keuzes te maken voor een minimalistische levensstijl.
 • Door te kiezen voor het leven als minimalist, kies je om te focussen op de essentie.

Wil jij je keuken opruimen?

Vanaf € 619,-
 • Camila ruimt je volledige keuken uit waarna ze samen met jou prioriteiten aan alle spullen gaat geven voordat het (deels) weer de kastjes in gaat.
 • Laat je keuken niet langer in de weg staan van je kook-potentieel!
Most Popular

Joy in Coaching

Vanaf 5 sessies
 1. Werk samen met Camila, gecertificeerd coach met een focus op positiviteit, progressie en potentieel.
 2. Tijdens de 1:1 sessies ontdek je wat je waardes zijn en hoe je deze het beste voor je kan laten werken.
 3. Extra optie: Joy in Coaching x Joy in Organizing | Een uniek pakket waarin er synergie gecreëerd wordt tussen coaching en ontspullen.
FAQ

Veelgestelde Vragen

Past de methode van Marie Kondo bij iedereen?
Absoluut! De KonMari Methode™ is eenvoudig, tegelijkertijd is het proces intens en bevat meerdere lagen. Het gaat over wat nodig is om jouw ideale leven te bereiken. Tijdens dit proces, coach ik je bij het leren los laten en bij het vinden van innerlijke rust. We gaan dus verder dan alleen praktische opruimtips of het bereiken van een opgeruimd huis. Het is een proces waar je niet eventjes snel doorheen gaat. Jij bepaalt het tempo, de tijd die we nodig hebben om door het proces heen te gaan. We bepalen samen wanneer het tijd is voor een vervolgsessie of categorie. Elke situatie is maatwerk waarbij de betrokkenheid en welwillendheid om deze soms ingrijpende veranderingen te maken bepalend zijn voor de progressie die je maakt.
Waarom is het fijn om samen met een KonMari consultant aan de slag te gaan?
Het lezen van het boek “Opgeruimd!” Van Marie Kondo kan een mooi begin zijn. Het voordeel van het aanpakken van de categorieën samen met mij als consultant en coach is dat ik je help om met meer zelfvertrouwen door het proces geen te gaan en stil te staan bij wat echt belangrijk is. Als je moeite hebt met een beslissing stel ik je verdiepingsvragen en als je ergens te snel overheen stapt, check ik bij jou of het ok voor je is. Zo ben jij in de lead van jouw proces en bewaak ik voor jou dat je stappen blijft maken, want de ervaring leert dat een zelfstandige opruimreis vaak halverwege strandt. Het grote risico wat hierin schuilt is dat de oorzak niet wordt aangepakt en je huis dus leven in een mum van tijd weer toe is aan een grote opruimbeurt.
Wat je kan verwachten?
Als wij samen jouw proces doorgaan en afmaken garandeer ik je dat je voorgoed afscheid neemt van oude gewoontes en opgekropte emoties. Je voelt je verlicht, het maakt je bewuster en het geeft rust, maar bovenal je hebt deze klus zelf geklaard.
Hoe lang duurt een hele opruimtraject?
De duur van een opruimsessie varieert per persoon, maar duurt gemiddeld zo’n 20 tot 30 uren. Hierop van invloed zijn onder meer: hoe snel je beslissingen kan maken, hoeveel spullen je hebt, hoe toegewijd je bent bij het maken van joywork (huiswerk, maar leuker!) en hoeveel tijd je nodig hebt bij het uitzoeken van dingen met emotionele waarde.


Als wij samen jouw proces doorgaan en afmaken garandeer ik je dat je voorgoed afscheid neemt van oude gewoontes en opgekropte emoties. Je voelt je verlicht, het maakt je bewuster en het geeft rust, maar bovenal je hebt deze klus zelf geklaard.

Camila Valim • Joy in Organizing