Over Camila valim

Ik help je graag bij het opruimen van je leven.

Hi! Ik ben Camila Valim, een ex-chaoot met 15 jaar marketing ervaring in de tv-wereld en tegenwoordig professioneel opruimer, spreker en mindset coach. Ik ben hier om jou te helpen kiezen voor vreugde in je huis en in je hart. Ik weet als geen ander dat dit iets is om te leren en te omarmen. Mijn moeder zorgde er vroeger voor dat het huis nooit rommelig was. Nu denk je misschien dat dit mij van nature ook georganiseerd maakte, maar nee: mijn moeder ruimde alles achter me op. Verwend was ik, al zeg ik het zelf. De chaos manifesteerde zich pas toen ik uit huis ging op mijn negentiende. Zonder moeder om orde in de chaos te scheppen, was ik aangewezen op mijn eigen opruimgewoontes, die ik me – eerlijk is eerlijk – niet eigen had gemaakt.

Fast forward 14 jaar later: ik was zwanger van ons eerste kindje. Tijdens die nestelperiode had ik mijn eerste break down. Ik kon de chaos niet meer aan en stuurde een bericht naar vriendinnen met de vraag om hulp. Een van hun antwoordde: ‘Huur Marie Kondo in’. Marie Kon-wie? Dat was het moment dat ik in de KonMari Methode™ dook en begon aan mijn eigen opruimreis, die de manier waarop ik in het leven sta voorgoed heeft veranderd. 

Ik voltooide alles, maar had nog steeds een groot probleem: alles om me heen gaf me vreugde, maar de vreugde in mijn hart bleef uit. Ik was thuis, met een burn-out en depressief. Mijn ouders sprongen toen in de bres en gaven me de kans om mijn grootste opruim idool ooit te ontmoeten – guess who? Ik ging als een fan en kwam terug als een nieuw mens. Door de onverwachte verschuiving in mijn hart ontdekte ik dat mensen coachen om de beste versie van zichzelf te zijn, me de voldoening geeft waar ik zo lang naar zocht. Dat in combinatie met opruimen en organiseren bleek mijn magische missie hier op aarde.
Fun facts: Ik leer momenteel mijn achtste taal (Japans) en ik ben druk bezig met het schrijven van mijn eerste boek dat deze zomer uitkomt (excited, stay tuned)! Ook ben ik een podcast begonnen samen met collega Didy van der Lans: This Tidy Life
Mijn passie, mijn missie

I'm all about joy.

  • Je verdient het om de kracht van blijdschap in zijn puurste vorm te ervaren. Het is mijn persoonlijke missie om je (weer) in verbinding te brengen met dat gevoel van ultieme vreugde, hoe lastig je leven nu ook lijkt. Het heeft mijn leven getransformeerd en het zal jouw leven ook transformeren, dat beloof ik je.
  • Zodra je geest helder wordt, zie je je spullen, je huis en leven in een ander daglicht. Je huis is niet langer een huis, maar je thuis. Je happy place. De plek waar je graag thuiskomt na een drukke dag, waar je je welkom, geaard en kalm voelt.
  • Vasthouden aan de waarden die het dichtst bij je hart liggen, geeft je de helderheid en kracht om zelfs de meest grote uitdagingen het hoofd te bieden. Samen ontdekken we deze waarden en verankeren we ze. Zo kan je er altijd op terugvallen wanneer je voor onverwachte verrassingen komt te staan (because oh boy, life throws you lemons sometimes).
Neem contact op

Je huis is te belangrijk om er geen aandacht aan te besteden.

Camila Valim • Joy in Organizing

Partners van Joy in Organizing

Noelle Maxine

Project Manager

Project Manager Noëlle Maxine Tierie helpt Joy in Organizing bij het coördineren van verschillende projecten, van planning tot communicatie, PR en sociale media. Noëlle werkt en woont in Amsterdam. Ze verzamelt vintage kleding, is de curator van Bangs Vintage en luistert naar podcasts zoveel ze kan.

www.noellemaxine.comAnalu Innocenti

Interieur Designer & Architect

Innocenti Design en Joy in Organizing werken samen aan design projecten en creëren next level organisatorische transformaties voor je huis. Klanten die hun opruimreis hebben voltooid, hebben vaak de wens om (bepaalde delen van) hun huis te renoveren om het gevoel van ultieme vreugde te versterken. Innocenti Design biedt je de nodige hulp en inspiratie bij een renovatie of design project.

https://www.instagram.com/analuinnocenti.design/

Danielle Regout

Foto Organizer

OPA staat voor Organizer Photo Archives en is door Danielle Regout opgericht. Het is ontstaan uit Danielle haar passie voor fotografie, het maken van talloze fotoalbums en vooral het scheppen van orde in de chaos. Joy in Organizing werkt samen met OPA om voor jou als client structuur te brengen voor je hele fotoarchief. OPA ordent en archiveert al jouw foto's, zowel analoog als digitaal, om ze vervolgens in een overzichtelijk fotoarchief weer bij je af te leveren.

https://personalopa.com/